Ruski kralj šamaranja debitovao u boksu bez rukavica: Jadni protivnik je bježao da spasi živu glavu

Vasily Kamotsky ima topove u rukama

Ruski kralj šamaranja debitovao u boksu bez rukavica: Jadni protivnik je bježao da spasi živu glavu

M. Šljivak

Čuveni kralj šamaranja Vasily Kamotsky debitovao je u novom sportu - boksu bez rukavica na ruski način.

Nakon što se dvije godine takmičio na turnirima u šamaranju, gdje je donedavno bio apsolutni vladar, odlučio se isprobati u boksu bez rukavica.

Jedna ruska promocija organizuje turnire u klasičnom boksu, ali bez rukavica. Samo su zglobovi bandažirani i Vasiliy se tamo prijavio, kako bi i ovdje isprobao svoju snagu.

Prvi protivnik protiv 180 kilograma teškog ruskog farmera nije imao šanse. Sergej Poštak protiv zvijeri je bio nemoćan. Dobio je nekoliko žestokih udaraca, doslovno je bježao po krugu u kojem se održavala borba i na kraju je nakon 40-ak sekundi bio u nokautu.

Spašavao je jadni protivnik živu glavu i na kraju mu je bila najbolja odluka da odustane i da ne rizikuje teške povrede.

Top Komentari

miki30
Pa ima i od njeg jačih, kakv kralj, neki dan ga čojk onesvjesti šamarom
5 1
rabodimis
Ovaj bi nam bio zlata vrijedan pred izbore, da ucestvuje u debatama sa politicarima...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti