Ponižavajući šamar za iranskog Hulka i nije ovo prvi put da izvuče deblji kraj na sučeljavanju
Foto - Screenshot

Duel žestokih momaka

Ponižavajući šamar za iranskog Hulka i nije ovo prvi put da izvuče deblji kraj na sučeljavanju

Midhat Šljivak

Iranski Hulk Sajad Gharibi borit će se narednog vikenda u boks meču protiv 'Kazahstanskog Titana' imena Djumanov Almat Bakhytovich.

Nakon što mu je propao meč protiv Martyna Forda u aprilu ove godine, Gharibi se okrenuo drugim opcijama za meč i odlučio je odgovoriti na prozivke mišićavog Kazahstanca.

Njihov dvoboj u ringu zakazan je za nedjelju, a na prvom sučeljavanju došlo je do incidenta u kojoj je ponovo 'Hulk' izvukao deblji kraj. Ponovo jer mu se i ranije dešavalo da ga protivnik udari pred planirani meč.

Prije nekoliko mjeseci ga je Martyn Ford žestoko odgurnuo udarcem u prsa. Ovog puta je ga je odgurnuo i Kazahstanac. Uhvatio ga je za glavu i gurnuo nakon čega je reagovao i Iranac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgcCObrtKwM/[/instagram]

Pokušao se i ogromni Hulk dočepati protivnika. U tome nije uspio jer su zaraćene strane razdvojili timovi i prisutno osiguranje. Za razliku od Forda koji je otkazao borbu, Sajad će sada imati šansu da se osveti rivalu. Borba je u nedjelju i oba snagatora su spremna da se pokažu u bokserskim rukavicama.

Sve nesporazume ovaj duo će riješiti u nedjelju u ringu. Meč je zakazan u Dubaiju, a bit će to duel momaka koji zajedno imaju oko 300 kilograma.

Kazahstanski Titan visok je 174 centimetra i težak je 115 kilograma. S druge strane Hulk je značajno smršao i sada vaga oko 150 kilograma, a visok je 186 centimetara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi