Iranski Hulk pokazao nestvarnu snagu pred borbu, ali postoji problem kojeg neće lako riješiti
Foto - Instagram

Sajad Gharibi se sprema za meč

Iranski Hulk pokazao nestvarnu snagu pred borbu, ali postoji problem kojeg neće lako riješiti

Midhat Šljivak

Iranski Hulk Sajad Gharibi počeo je pripreme za MMA borbu protiv Britanca Martyna Forda.

Duel dvije istinske zvijeri koje će u ringu zajedno imati gotovo 350 kilograma zakazan je za april u Londonu.

Gharibi je na društvenim mrežama odlučio pokazati koliku snagu posjeduje. Iranac bez problema savija sve što mu se nađe pod rukom, ali pitanje je koliko će imati kondicije kada uđe u oktagon.

Iranski Hulk navodno ima više od 170 kilograma. Njegova težina ozbiljan je problem kada je MMA u pitanju, a po treninzima je vidljivo da se veoma brzo umara.

Lako bi se moglo desiti da već u ranoj fazi meča ostane bez kondicije i da se 'ispuše', što bi ga moglo dovesti do poraza u prvom meču.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se iranski Hulk snaći u MMA meču, a sa druge strane imat će također istinsku zvijer.

Martyn Ford sebe naziva 'najstrašnijim čovjekom planete'. Visok je 203 centimetra i ima preko 150 kilograma.

Obračun dvije nestvarne zvijeri sigurno će privući veliku pažnju, a ostaje nam da vidimo ko će na kraju izaći kao pobjednik iz ovog duela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi