Dvije nestvarne zvijeri konačno će se obračunati: Zajedno će u oktagonu imati oko 350 kilograma

London će ugostiti prave zvijeri

Dvije nestvarne zvijeri konačno će se obračunati: Zajedno će u oktagonu imati oko 350 kilograma

Midhat Šljivak

Najstrašniji čovjek planete, kako nazivaju Britanca Martyna Forda, konačno će se obračunati protiv Sajada Gharibija, poznatijeg kao iranski Hulk.

Već nekoliko godina govori se o potencijalnim borbama ovih fizičkih zvijeri, a konačno je i određen datum kada će se to desiti.

MMA borba između Forda i Gharibija bit će održana 4. aprila u Londonu, a to je potvrdio britanski snagator.

"O2 arena u Londonu je bukirana. Volio bih da vam priuštim događaj kojeg nikad nećete zaboraviti", rekao je 39-godišnji Ford i dodao je:

"Za mene je ovo veoma lično. Određene stvari su izgovorene i više se ne mogu vratiti. Na press konferenciji ćete saznati o čemu se tačno radi", rekao je Ford.

Oglasi

Obećao je i da će učiniti sve da napravi događaj za pamćenje.

"Ne mogu vam obećati tehnički savršenu borbu, ali vam obećavam da ću dati sve od sebe kako nikada ne biste zaboravili tu noć", poručio je Ford.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGiCQ_YB0KO/[/instagram]

Obojica boraca zaista su ogromna i pretpostavlja se da će u oktagonu imati oko 350 kilograma.

Top Komentari

Mowzilla
Zangief protiv Guile-a
3 0
Beclija90
Pobjednika onda ceka erko jun u makarskoj
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi