Saki izvrijeđao šampiona: Ti si prevara!

Obračun protiv Verhoevena

Saki izvrijeđao šampiona: Ti si prevara!

M. Šljivak

Kontroverzni meč Rica Verhoevena i Gokhana Sakija od prije dvije godine za finale Gloryjevog turnira izazvao je dosta kontroverzi.

Sudije su većinskom odlukom sudija pobjedu dodijelile Verhoevenu, ali Saki se ni dan danas nije pomirio s tim porazom. Smatra da je bio mnogo bolji u tom meču i Holanđanina ponovo izaziva na dvoboj.

Međutim, Verhoeven nakon duela i pobjede nad Badr Harijem u ringu želi vidjeti još jednu legendu, Remyja Bonjaskog. 

Ovaj Ricov potez je razljutio Sakija, koji je šampiona teške kategorije poprilično izvrijeđao.

"Bio si tih mjesecima nakon što sam te izazvao. Kako vjerovatno neće doći do revanša s Badrom, ti pričaš o Bonjaskom? Tebi trebaju samo jaka imena kako bi napunio arenu, jer ti je sam ne možeš napunuti. Ti si prevara i znaš da bi protiv mene izgubio. Prestani se oslanjati na tuđa imena i počni se boriti, gospodine dvolični", napisao je Saki na Facebooku.

Saki je legendarni kickboxer koji je u karijeri na 83 pobjede uz samo 16 poraza, a ovako je izgledao meč od prije dvije godine:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi