Javio se čuveni brbljivac: Ni McGregor nije na ovakav način ponizio Islama i Hasbullu

Dosta mu ih je

Javio se čuveni brbljivac: Ni McGregor nije na ovakav način ponizio Islama i Hasbullu

A. Čaušević

Hasbulla Magomedov je prava internet senzacija, 20-godišnji Dagestanac je stekao svjetsku popularnost i zaradio ogroman novac. I dok je mnogim sipmatičan, neki ga i ne mogu smisliti.

Sean Strickland je čovjek od mnogo riječi, a poprilčno direktni UFC borac srednje kategorije je doveo u pitanje način na koji se Islam Makhachev i drugi dagestanski borci odnose prema popularnoj internet senzaciji Hasbulli Magomedovu.

Nije tajna da je 20-godišnji Rus, poznat po svojim nesmotrenim ali duhovitim šalama s UFC borcima, blisko povezan sa zvijezdama MMA poput Khabiba Nurmagomedova i Islama Makhacheva.

Influencer se redovno pojavljuje na objavama na društvenim mrežama i postao je sinonim za dagestanski tabor kako sa Islamom tako i sa Khabibom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CojUEhNKpTh/[/instagram]

S obzirom da pati od rijetkog genetskog stanja poznatog kao nedostatak hormona rasta (GHD) koje usporava rast, često se može vidjeti kako slavni prijatelji nose ili maze omalenog Hasbullu.

Oglasi

Sa svojim dječjim crtama lica, influenceru nije strano da ga se tako i tretira. Upravo na taj način je i stekao slavu.

Strickland koji je poznat kao veliki brbljivac nedavno se oglasio na Twitteru uz fotografiju Makhacheva koji drži Hasbullu poput malog djeteta i podsjetio svoje pratitelje na pravu dob internet zvijezde.

Popularnom Tarzanu koji ne štedi nikoga je bilo bizarno da 20-godišnjeg mladića maze kao bebu pa je na Twitteru upitao:

"Zašto ga drže kao bebu?!? Šta se kojeg vraga ovdje dešava?"

"Ovo s*anje me iščuđava. Zašto držiš ovu stvar kao bebu? Ima 20 godina. Prestanite."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoaRq6VPgjk/?hl=en[/instagram]

Strickland nije prvi koji je uzeo na zub Hasbullu, ranije je to radio i Conor McGregor, ali kontroverzni Irac do sada nije ponizio Dagestance kao što je to uradio Amerikanac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi