"Sreća što si mi dao pojas, jer znam gdje parkiraš"

Khabib poručio Whiteu

"Sreća što si mi dao pojas, jer znam gdje parkiraš"

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov je odbranio naslov prvaka lake kategorije UFC-a pobjedom nad Conorom McGregorom.

Njegovu pobjedu je malo pokvario "izlet" u publiku gdje je Dagestanac krenuo u obračun sa trenerom svog protivnika koji ga je vrijeđao, a predsjednik UFC-a Dana White je nakon svega odlučio da Nurmagomedovu ne stavi pojas u oktagonu, jer bi to prouzrokovalo bijes publike.

Ipak, nakon meča Khabib je dobio pojas, a na Instagramu je objavio fotografiju nakon meča koja je privuka veliku pažnju i koja je nasmijala mnoge.

Fotografisao se pored automobila predsjednika i organizacije i napisao je:

"Dana, sreća pa si mi dao moj pojas, inače bih ti polupao auto. Znam gdje parkiraš", napisao je Khabib, a od predsjednika je ubrzo dobio odgovor.

"Prijavio bih te ocu"...

Khabib nakon svega što se dešavalo u Las Vegasu čeka odluku Atletske komisije Nevade koja bi ga mogla kazniti zbog izlaska iz oktagona i obračuna van njega, a do odluke mu je "zaleđen" i honorar od dva miliona dolara.

View this post on Instagram

@danawhite you lucky that you give my belt, or I would smash your car, I know your parking location 😎 #SendmeLocaition

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Top Komentari

Mr.Balboa
To khabibe brate reci ti njemu hahaha ;)
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti