Revanš  Khabiba i McGregora pred oko 100.000 gledatelja?!

Postoji mogućnost da se bore u Moskvi

Revanš Khabiba i McGregora pred oko 100.000 gledatelja?!

Edmir Škorić

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor bi uskoro mogli ponovo da se nađu u kavezu, pošto se govori o revanšu.

Ova borba donijela je veliku gledanost i milione, u UFC-u zadovoljno trljaju ruke i spremni su da organizuju novu borbu.

Khabib je dobio McGregora, pa Irac želi revanš i navodno je već obavijestio UFC o tome

Za UFC 229 Conor je dobio tri miliona, a Nurmagomedov uz bonuse dva miliona eura, mada postoji mogućnost da mu se dio ne isplati zbog izazvanog haosa na kraju.

Ukoliko dođe do revanša, te cifre će biti daleko veće, a borba bi mogla da se odvija u Moskvi, gdje bi Khabib bio domaćin. Ukoliko se borba u Moskvi održi, očekuje se da je prati oko 100.000 ljudi na stadionu.

Pali bi rekordi po gledanosti, bio bi to neviđeni spektakl, ali posljednju riječ imat će dvojica boraca, a naravno i UFC mora donijeti odluku želi li da se na ovaj sport baca dodatna mrlja nakon svega.

Top Komentari

GGMU
Moze moze da vidimo te Conorove mudonje
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi