Šta se desilo s McGregorovim trenerom kojeg je Khabib napao nakon meča?

Pokušao se vratiti

Šta se desilo s McGregorovim trenerom kojeg je Khabib napao nakon meča?

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov jučer je u Las Vegasu odbranio pojas u lakoj kategoriji UFC-a nakon što je pobijedio Conora McGregora.

Ovaj meč izazvao je nevjerovatan haos tek nakon što je sudia proglasio kraj jer je Khabib potom preskočio kavez i počeo da se tuče s Conorovim timom. Na njegovoj meti posebno je bio trener Dillon Danis koji ga je žestoko vrijeđao pred ovaj meč.

Khabib se bacio na Danisa i zadao mu nekoliko udaraca, ali ni McGregorov trener nije ostao dužan. Međutim, osiguranje je brzo reagovalo i uspjelo je da ih razdvoji, no tuča između ostalih članova ove dvije ekipe i dalje je trajala.

Američki mediji prenijeli su da je policija jednostavno morala iznijeti iz dvorane Danisa koji je htio da se obračuna s Khabibom. Navodno, s nekoliko svojih prijatelja kasnije je pokušao da dođe do svlačionice u kojoj se nalazio Dagestanac, ali u tome nije uspio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi