Stipe Miočić objavio fotografiju: Kako izgleda lice koje dobije 181 udarac?

To mu je sada najmanje važno

Stipe Miočić objavio fotografiju: Kako izgleda lice koje dobije 181 udarac?

E. Škorić

Stipe Miočić je osvojio drugi naslov teškaškog prvaka UFC-a nakon nokauta nad Danielom Cormierom.

Miočić je sjajnom partijom u 4. rundi vratio pojas, a po svim prilikama i poslao Cormiera u penziju. Ovo je za Cormiera bila prva izgubljena borba u teškoj kategoriji.

Stipe je dobio čak 181 udarac u tri runde, a nakon borbe je objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj se vidi "šteta" na njegovom licu.

No, na kraju Stipe ne mari za sve te udarce i posjekotine, ipak je prvak svijeta i trenutno najjači čovjek na planeti.

View this post on Instagram

BADDEST MAN ON THE PLANET #AndNew #Again #SM

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Top Komentari

Sejo1979
Moj stipe malo je falilo da izgubis ali tako si iti na kraju sigubijo prvi mec svojom.greskom tako je DC veceras isto prve 3 runde te je covjek izudaro u 4 si promjenijo tehniku udarcima u body si ga dobro onesbosobijo i domtajcijo udarcima u glavu DC ti je dosta muje zadavo prstima cak te je par puta u oko udarijo prstima a sudija nije reogovo na kraju uz dosta srece si slavijo rotin DC sudije isto a vala ni Dana white nije bijo happy tovojom pobjedom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi