Stipe Miočić objavom na Instagramu najavio revanš protiv Cormiera
Miočić se kratko oglasio povodom meča protiv Cormiera

Očekuje nas sjajna borba

Stipe Miočić objavom na Instagramu najavio revanš protiv Cormiera

Emir Dindić

UFC je za vikend objavio da će Daniel Cormier braniti titulu protiv Stipe Miočića na sljedećem eventu, nakon što su propali pregovori sa Brockom Lesnarom. 

Miočić nakon nove prilike da vrati pojas, u početku se nije oglašavao povodom nove prilike, a onda je odlučio kratko da se oglasi putem Instagrama.

"Spreman sam. Čitavo vrijeme sam spreman. Uzet ću nazad ono što je moje!" napisao je Miočić

S druge strane Daniel Cormier smatra da Miočić nije bio pošten prema njemu.

"Mislim da on nije bio pošten prema meni. Nisam radio ništa njemu nažao, ponašao sam se onako kako smo se dogovorili da ćemo napraviti nakon borbe. Kad je borba bila ugovorena, bilo je vrlo jasno da postoji ideja prema kojoj će se pobjednik boriti protiv Brocka Lesnara. Vjerujem kako bi on napravio isto što i ja", rekao je Cormier

View this post on Instagram

I’m ready. I’ve been ready. I’m going to take back what’s mine.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi