I Stipe Miočić je imao šta da poruči Khabibu Nurmagomedovu

Velika pobjeda Dagestanca

I Stipe Miočić je imao šta da poruči Khabibu Nurmagomedovu

Edmir Škorić

Nakon što je pobijedio Amerikanca Justina Gaethjea, Khabib Nurmagomedov je odlučio da se povuče i da objavi kraj karijere.

Khabib je u jednoj od najvećih borbi u povijesti UFC-ove lake kategorije bez problema sredio Gaethjea, a onda rekao da je to njegova posljednja borba jer je obećao majci da se više neće boriti.

"Ona nije htjela da se borim bez oca i moram održati svoju riječ", rekao je Dagestanac i izazvao reakcije cijelog MMA svijeta.

Poruku mu je poslao i aktuelni UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić.

"Čestitam Khabib Nurmagomedov. Bio je užitak gledati te. Uživaj u svojoj zasluženoj mirovini", poruka je Miočića na Instagram storyju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi