Stojnić: Cro Cop mi je za borbu tražio 250.000 eura

Stojnić otkrio

Stojnić: Cro Cop mi je za borbu tražio 250.000 eura

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački borac Denis Stojnić otkrio je kako je Mirko Filipović od njega tražio 250.000 eura.

Stojnić je ponovo prozvao Cro Copa i to na svom Facebooku, u odgovoru Tomi Spahoviću, kada su pričali o FFC 21 turniru koji je na programu 20. novembra u Rijeci.

Jedna od borbi večeri trebala bi biti ona između Spahovića i poljske nadolazeće zvijezde Marcina Prachnija. 

Spahović je i svom drugu Stojniću otvorio vrata za meč, napisavši: 

"Ako slučajno dođe do povrede Marcina Prachnija kao što je to obično slučaj u našem sportu, neka uskoči njegov glavni sparing partner Denis Stojnić. Rado ću mu prirediti dobrodošlicu u FFC. U bilo kojoj kategoriji, može i u teškoj".

Odmah je uslijedio odgovor...

"Drago mi je što redovno dobivam pažnju od hrvatskih medija, a to znači da me cijene kao borca i kao sportistu. Što se tiče prozivke mog sugrađanina Tome, meni nije problem sudjelovati u tom spektaklu i mislim kako bi cijelo Sarajevo voljelo vidjeti tu borbu. Zamolit ću njegovog organizatora da kontaktira mog menadžera te da dogovorimo datum i cijenu koju bih ja prihvatio. Ja njega sigurno neću odbiti, kao što je mene Cro Cop, koji je tražio ludu cijenu od 250.000 eura da bi se borio protiv mene".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.