Stravična povreda: Koljeno mlade hrvačice je jednostavno eksplodiralo
WWE organizacija možda ima dogovorene mečeve u kojima su istinske povrede zaista rijetke. Ipak, dešava se kao i u svakom sportu da jedan korak dovede do teške povrede i to je iskusila mlada hrvačica

Užas u ringu

Stravična povreda: Koljeno mlade hrvačice je jednostavno eksplodiralo

M. Šljivak

Stravičnu povredu doživjela je velška hrvačica Tegan Nox.

Ova 23-godišnjakinja čije je pravo ime Steffanie Newell koja se borila u četvrtfinalu Mae Young klasika protiv Rhee Ripley, doživjela je zaista užasnu povredu koljena i za nju barem godinu dana borbe neće biti.

Koljeno je jednostavno eksplodiralo. Pokušala je i povrijeđena nastaviti meč, ali je ubrzo shvatila da ne može nastaviti.

"Znala sam odmah da je ozbiljno. Pokušala sam nastaviti meč, imala sam ogromne bolove, jednostavno nisam mogla više i meč je prekinut", istakla je ova hrvačica koja je pod ugovorom sa WWE organizacijom.

Ovako je sve izgledalo:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi