Khabib pred velikom odlukom: Dobio je ponudu o kojoj razmišlja!
Čudesni Dagestanac nije miljenik UFC-a. Iako je nepobjedivi šampion, smatraju ga neatraktivnim borcem koji im ne donosi previše, pa bi se vrlo lako moglo desiti da ga na kraju i izgube. On je lično najavio odlazak, ako mu otpuste kolegu

WWE zove Dagestanca

Khabib pred velikom odlukom: Dobio je ponudu o kojoj razmišlja!

M. Šljivak

Šampion lake kategorije UFC-a Khabib Nurmagomedov dobio je zanimljivu ponudu za nastavak karijere.

O dagestanskom borcu nakon pobjede nad Conorom McGregorom priča čitav svijet, a Khabib je zaprijetio UFC-u da će napustiti promociju ako njegove kolege iz tima dobiju otkaz zbog tuče nakon meča sa irskim borcem.

Nurmagomedov je spreman otići, ali ima organizacija koje bi ga rado vidjele u svojim redovima, a jutros je otkrio kako je dobio ponudu WWE organizacije.

Rukovodstvo popularnih kečera bi ga rado vidjelo u svom timu, a Khabib je pitao fanove šta misle o tome.

"WWW me pitao da im se pridružim. Šta mislite o tome?", pitao je Dagestanac na Twitteru, a dobar dio fanova mu je preporučio da ode baš tamo.

Interesantno je svakako da bi Nurmagomedov u "lažnoj" borbi u WWE očigledno na suprotnoj strani rado vidio nekadašnjeg UFC šampiona teške kategorije i poznatog kečera Brocka Lesnara.

Lesnar je trenutno jedna od vodećih zvijezdi WWE organizacije, ali će početkom godine ponovo doći u UFC gdje će se boriti protiv Daniela Cormiera.

Promo

Top Komentari

Chupy
Kakva velika odluka i kurac?! Covjek nije glumac, nit showman. On je borac, pravi borac. Ovim samo trza onog pedercinu Dana, a i treba tako. Khabib da ode vise bi pedercina izgubila nego se moze zamisliti! To da uradi White, desetina miliona bi se odrekao, a nije on glup da to ucini.
22 0
epa
ovo je extra takmicenje za ovog Mcconora on tu i pripada veliki novac ono sto ga trenutno interesuje i voli puno da prica i beljezga..
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi