Ogromni izbacivač osramoćen u borbi s omalenim bokserom: "Hajde veliki dečko, da te vidim"
Foto - Screenshot

Vika, galama, a zatim i nokaut

Ogromni izbacivač osramoćen u borbi s omalenim bokserom: "Hajde veliki dečko, da te vidim"

M. Šljivak

Ulični obračuni postali su svakodnevni širom svijeta, a često se u njima nađu i momci koji iza sebe imaju određeno borilačko iskustvo.

Činjenica je da se sukobi na ulici veoma brzo završe ako je umiješan neki profesionalac jer njima nije bitno ko je na drugoj strani i uglavnom iz borbe izađu kao pobjednici.

Jedan takav obračun pojavio se na društvenim mrežama. Omaleni bokser našao se oči u oči s ogromnim izbacivačem, a zatim je uslijedio spektakl.

Krenuo je obračun na ulici u kojem smo na kraju vidjeli veliko iznenađenje. Bokser je iskoristio godine treniranja, bolje kretnje i pogađao je mnogo masivnijeg rivala.

Izbacivač je pokušavao da uhvati boksera. To mu međutim nije polazilo za rukom jer je ovaj brzinom nadomjestio veličinu te je u kontrama zadavao brojne udarce rivalu.

Nesretni izbacivač je od udaraca teturao na ulici. Vidljivo je bilo da je povrijeđen i za njega je ubrzo bio kraj.

Oglasi

"Hajde veliki dečko, da te vidim", vikao je borac dok je trčkarao okolo spreman da nastavi borbu.

Od nastavka međutim nije bilo ništa. Kolege su izbacivača vratile na radno mjesto i ne zna se stepen povreda koje je zadobio.

Ovo je samo još jedan dokaz da masa apsolutno ne znači ništa i da je uvijek u prednosti onaj koji dobro zna šta radi u borbi.

Ovaj momak je pokazao izuzetnu preciznost i sjajne kretnje i prava je šteta što je umjesto profesionalne karijere odabrao noćne provode.

Oglasi