Nezapamćen obračun: Organizovana najveća tuča u historiji

Nevjerovatne scene

Nezapamćen obračun: Organizovana najveća tuča u historiji

M. Šljivak

Nezapamćen obračun organizovan je u Rusiji u čast 450. godišnjice Bitke kod Molodija.

U vjerovatno najvećoj tuči u historiji učestvovalo je 1200 ljudi. Dva tima sa po 600 'boraca' stali su jedni naspram drugih i zatim su krenuli u obračun.

Bilo je to zaista istinsko ludilo. Svi su nosili i profesionalnu opremu u ovom obračunu kako ne bi došlo do težih povreda eventualnim udarcima golim rukama.

Ipak, očekivano za jedan ovakav sukob, pali su brojni brutalni nokauti. Dosta je onih koji su završili na travi u ovom jednominutnom okršaju koji nikad ranije nije organizovan.

Oni koji su 'uspješno' odradili borbu visoko su podigli ruke u zrak. Bilo ih je s obje strane i nastalo je poprilično slavlje.

Ovakav obračun nikada ranije nije viđen. Rusi su još jednom pokazali da imaju nevjerovatne ideje kada je borilački sport u pitanju, a dokaz je ovaj masovni bokserski obračun.

Oglasi

Pitanje je samo šta je naredno što će organizovati. Od njih više ništa nikog ne smije iznenaditi i uskoro bismo mogli gledati još i luđe duele 

Obračun ovakvih razmjera zaista je nezapamćen u svijetu. Doduše, organizovan je u čast Bitke kod Molodija, ali neće biti iznenađenje ako se ovakave borbe nastave održavati.

Borbe na ulici i livadama postale su prava strast za ljude širom svijeta. Često možemo svjedočiti zaista brutalnim i ludim nokautima, a to privlači publiku.

Dosta je i profesionalaca koji se uključuju u takve obračune. Među ovih 1200 momaka bilo ih je dosta, a to je jasno vidljivo po tehnici udaraca koje su koristili i obračunu.

Oglasi