Iživljavao se nad ženom na ulici, a zatim je stao automobil: Dugo će se prepričavati sve ostalo
Foto - Screenshot

Nasilnik brutalno prebijen

Iživljavao se nad ženom na ulici, a zatim je stao automobil: Dugo će se prepričavati sve ostalo

M. Šljivak

Nasilje nad ženama često zna proći nekažnjeno od strane nadležnih organa.

Zbog toga se često računi 'čiste' na drugi način i dolazi do žestokih fizičkih sukoba u kojima nasilnici znaju izvući poprilično debeo kraj.

Jedan takav snimak dolazi nam s ulica. Nasilnik se iživljavao nad nesretnom ženom na ulici, šutirao ju je i vukao po asfaltu, ali mu se na kraju sve vratilo.

Iznenada se na ulici zaustavio bijeli automobil. Iz njega su izašla trojica muškaraca te su krenuli da se obračunaju s nasilnikom.

Navodno je riječ o momcima koji treniraju mješovite borilačke vještine u obližnjoj dvorani. Iako se po udarcima baš i ne da naslutiti da su profesionalci, udarci su na kraju bili dovoljni da nasilnika bace na pod.

Završio je na podu sa teškim povredama, a i žrtvi se poprilično osladilo da vrati udarce nasilniku i ona ga je na kraju dovršila.

[twitter]https://twitter.com/VindictiveMMA/status/1541813857248858112[/twitter]

Ovakve scene nasilja na ulicama su sve češće. Naravno, njima nije mjesto ovdje, ali jednostavno nekad drugo rješenje zaista ne postoji.

Ovom nasilniku se vratilo iživljavanje nad nesretnom ženom i teško da će to ikad više pokušati nakon batina koje je dobio.

MMA momci zaslužuju pohvale za reakciju, ali definitivno su trebali nasilnika privesti licu pravde i pozvati policiju. Ko zna, možda bi bilo prave reakcije ovaj put.

Oglasi