5

Komentari (5)

GigantMostarski
Ovaj lik je najbolji geneticar u povijesti. Nemoguce je da netko ovako brzo moze spustit kilograme, a da nema posljedice!!! Isto tako digne ih ko tamo se. Iz teske prelazi 2 kategorije ispod, alooooooooo. Uz sve to vrhunski borac!!!
ArminK
Zato sto su pravila glupa. Prije ulaska u kavez ima da stanes na vagu i budes li preko tolerancije presao okaci rukavice. Uz to ima dobar organizam koji podnosi winstrol i ostale cudnovate napitke ?
BaboBih
Ma ja glupo pravilo, izvaga se dan prije i dobar, i sutra kad iđe u ring ima 5kg vise.. glupost zesca
realno_govoreci
Dok se pravila ne izmjene tako ce biti. Sto kaze ovaj,treba prije ulaska u ring stati na vagu ili ako nista isti taj dan dva sata prije borbe,pa ako za dva sata mozes nabiti kila i kila izvoli,ali vagati se par dana prije borbe nigdje veze,cista manipulacija
GigantMostarski
O cem bola pricate vi ja govorim o genetici boli me jaje za pravila ufca. Prvo procitajte prije nego izvalite i pocnete pucat dislajkove. Ufc pravila su ****o to znam i ja al sto de genetike ovog lika tice jel to vi mozete 20kg smrsat u kratkom vremenskom razdoblju? I kakve veze imamsto koristi steroide? Pa drugi i uz steroide ne mogu da rade sto on radi! Svaki profic je na sterosima i tocka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.