Komična priča UFC borca o upoznavaju sa Hasbullom: "Tad su mi rekli koliko ima godina"
Foto - Screenshot

Hasbulla Magomedov privlači veliku pažnju

Komična priča UFC borca o upoznavaju sa Hasbullom: "Tad su mi rekli koliko ima godina"

M. Šljivak

Hasbulla Magomedov momak je kojeg dobro poznaje čitav svijet.

Omaleni Dagestanac omiljena je ličnost među borcima u MMA svijetu, a njegov nedavni dolazak na UFC event u Abu Dhabiju privukao je veliku pažnju.

Hasbulla je izuzetan mladi momak koji veoma voli da se šali, a zanimljivu priču o tome kako ga je upoznao otkrio je UFC borac Tagir Ulanbekov.

On je Magomedova upoznao u gejming klubu, a u jednom trenutku je ga je želio odvesti kući, jer je mislio da se radi o dječaku.

"Dolazio je često u gejming klub i tamo smo se upoznali. Jedne noći sam došao u taj klub i vidio sam tog malca. Tad sam pomislio da je dijete i rekao sam mu da bi trebao ići kući, a on je uzvratio. 'Koji ti je vrag. Nisam dijete'. Tad su mi rekli koliko ima godina i da je tinejdžer. Tako sam ga upoznao", rekao je Ulanbekov koji se često druži sa Hasbullom.

"Često razgovaramo, dopisujemo se i često odemo na čaj. Veoma je zabavan".

Hasbulla je postao velika zvijezda širom svijeta. Najavljena je njegova moguća saradnja sa UFC-om i vidjet ćemo šta će od toga biti.

View this post on Instagram

A post shared by 19 years (@hasbulla_)

Također, postoji mogućnost da se konačno organizuje njegov meč protiv Abdu Rozika, velikog rivala sa društvenih mreža.

Hasbulla ima 19 godina, a njegov niži rast je posljedica rijetkog sindroma koji mu onemogućava rast i razvoj kao što je to slučaj kod većine djece.

Top Komentari

amex
Hahah a dobar je..
4 0
Butters
Neka je malac uspio i treba mu pare dat kad je onako smiješan
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi