Nestvarna scena na ulici u ranim jutarnjim satima: Fury pesnicama krenuo na prijetelja i brata
Foto - Screenshot

Navodno nije bilo zle krvi

Nestvarna scena na ulici u ranim jutarnjim satima: Fury pesnicama krenuo na prijetelja i brata

M. Šljivak

Tyson Fury jedan je od najboljih boksera svijeta u proteklih 10-ak godina, ali i jedan od najkontroverznijih.

Ipak, nije Kralj Cigana ni blizu kontroverzan kao njegov mlađi brat Tommy, koji je također bokser.

Tommy u bokserskoj karijeri ima omjer od 8-0, no mnogo je poznatiji po učešćima u reality programima u Velikoj Britaniji, gdje je radio brojne gluposti.

Fury mlađi prethodnih dana je napravio još jedan incident. Sve se dešavalo u ranim jutarnjim satima, a prolaznici su snimali šta se dešavalo na ulici, gdje je glavnu ulogu imao upravo 23-godišnji bokser.

On je polugol na kiši pesnicama krenuo na vlastitog brata Romana, te jednog od prijatelja. The Sun je imao i svjedoka događaja kojije sve spremio.

"Krenuli smo na odmor i prijatelj nas je trebao pokupiti oko 4 sata ujutro. Stavili smo kofere i taman smo namjeravali krenuti, kada smo vidjeli Tommyja bez majice. Vikao je na brata i tada nam je privukao pažnju".

"Nisu se obračunavali već su se za*ebavali. Blizak je bratu, a zna se i tući. Vidjet ćete sve u video snimku", govori svjedok događaja.

Tommy Fury je nedavno trebao imati meč protiv YouTube zvijezde Jakea Paula. Međutim, duel je otkazan jer Fury nije mogao ući u Sjedinjene Američke Države.

Naravno, optužbe za odustajanje stigle su na adresu britanskog boksera koji je odavno mnogo poznatiji po druženju s lijepim djevojkama i učešću u reality programima, nego po bokserskim uspjesima.

On je odradio osam mečeva i osam je dobio, ali sve su to bili dueli s anonimusima i još uvijek je bez pravog izazova.

Promo

Oglasi