Svi su šokirani onim što je radio sudija u oktagonu: Prekinuo meč tek nakon trećeg nokauta
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Svi su šokirani onim što je radio sudija u oktagonu: Prekinuo meč tek nakon trećeg nokauta

M. Šljivak
Teme:

MMA sudija iz Brazila Kleber Lopes napravio je veliku glupost nakon što je dozvolio da borac Michael Douglas bude nokautiran čak tri puta u nekoliko sekundi.

Njega je protivnik Jessian Lucas odmah poslao na pod high-kicom. Nesretni Douglas je ležao, a sudija nije prekidao meč.

Lucas ga je potom još jednom pogodio i nokautirao na podu. Sudija je pokazao na time-out, a zatim je dozvolio da se meč nastavi.

[twitter]https://twitter.com/Barrelelapierna/status/1328356601460350976[/twitter]

Tek nakon trećeg nokauta prekinuo je borbu, ali je dobio žestoke kritike iz brazilskog MMA saveza i sigurno je da uskoro neće ponovo biti u oktagonu.

Top Komentari

Ecosport
Igro sudija 3+ knockdowna
1 0
dinass
Koji kreten od sudije, skoro je kreten kao Demidjic. A i ovaj sto je nokautirao covjeka pruza mu ruku pa ga udari drugom al ni on nije veci kreten od Demidjica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi