Tyson Fury brutalno ponizio Joshuu na Twitteru

Ponovo se oglasio

Tyson Fury brutalno ponizio Joshuu na Twitteru

E. Čaušević

Nekadašnji prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury najavio je da će se naredne godine vratiti u ring.

Fury s nestpljenjem očekuje povratak u ring, te ne želi ponovo od nule krenuti, već je odmah najavio okršaje sa najjačim rivalima. Britanski borac želi prvo da se bori protiv prvaka u WBC kategoriji Deonatayem Wilterom, a nakon toga cilj mu je da konačno u ring stane sa prvakom teške kategorine Anthonyjem Joshuom.

Kontraverzni Fury je prije nekoliko dana počeo svakodnevno da "bombarduje" Joshuu preko svog Twitter profila, a danas se ponovo oglasio. Fury je odlučio da ponovo brutalno ponizi aktuelnog prvaka teške kategorije.

"Anthony Joshua radi za mene. To je istina, zaposlio sam ga da mi čuva pojaseve, da ih čisti i brine se o njim. Trenutno radi dobar posao", napisao je Fury.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi