Fury pozirao, a iza leđa mu se pojavio čovjek koji ga nestrpljivo čeka
Foto - Screenshot

Usyk se pojavio ispred Kralja Cigana

Fury pozirao, a iza leđa mu se pojavio čovjek koji ga nestrpljivo čeka

M. Šljivak

Tyson Fury imao je jučer svoj šou u  New Yorku.

Kralj Cigana se pojavio na meču Vasiliya Lomachenka i Richarda Commeyja i to kako bi čestitao rođendan legendarnom promotoru Bobu Arumu.

Dok je Fury čestitao 90. rođendan čovjeku koji ga je predstavio svijetu boksa, iza njega se pojavio čovjek koji ga nestrpljivo čeka za obračun.

Ukrajinac Oleksandr Usyk nedavno je pobijedio Anthonyja Joshuu i uzeo je ostala četiri pojasa prvaka svijeta teške kategorije.

Već se spominje mogućnost da se Joshua skloni kako bi Fury i Usyk odradili meč za apsolutnog prvaka svijeta, ali za sada je to samo na pričama.

Usyk i Fury su imali izuzetno prijateljski sastanak i nema dileme da bi njihov obračun privukao veliku pažnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi