Borac odustao od borbe jer se uneredio: "Ljudi, kako da nastavim kad sam se us*ao u gaće"

Nevjerovatna scena

Borac odustao od borbe jer se uneredio: "Ljudi, kako da nastavim kad sam se us*ao u gaće"

Midhat Šljivak

Tyson Harrison poražen je u meču od Kulabdam Sor Jor Pieka Uthaija. Meč je završen tehničkim nokautom u prvoj rundi, a Harrison je odustao nakon žestokog udarca u stomak od kojeg se i uneredio.

Tyson Harrison neće po dobrom pamtiti meč protiv Kulambdam Uthaija. Ne samo da je izgubio meč tehničkim nokautom, on se u ovom duelu uneredio.

Dobio je ovaj borac žestok udarac u stomak krajem prve runde. Odmah je odustao, ali ne od udarca već zbog problema koji se desio. On se uneredio i nije mogao nastaviti borbu.

To je priznao nakon meča. Dobio je poprilične batine, ali otekline ga ne bi zaustavile da je sve bilo kako treba.

"Svi će misliti da nemam srca, ali recite mi kako bih uopšte mogao misliti na borbu nakon što sam se us*ao", poručio je Harrison.

Oglasi

Pogljedajte kako je Harrison izgubio meč od Kulabdama u One Championshipu.

Ovaj 22-godišnjak iz Australije odradio je ukupno pet borbi u One organizaciji. Ima učinak od dvije pobjede i tri poraza.

Interesantno je svakako da Harrison nosi nadimak John Wayne i pod tim imenom se bori na Tajlandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi