Tyson se ne štedi: Velika posjekotina iznad oka čuvenog šampiona

Neko ga je opasno udario

Tyson se ne štedi: Velika posjekotina iznad oka čuvenog šampiona

M. Šljivak

Mike Tyson itekako naporno trenira za povratak u ring.

Čuveni bokser najavio je povrata u egzibicionim mečevima čija će zarada ići u humanitarne svrhe, a nakon objave povratka 53-godišnji bokser je dobio ogroman broj ponuda sa svih strana svijeta.

Tyson žestoko trenira i to naravno donosi i povrede. Tako je u podcastu Hotboxin pokazao je poprilično veliku posjekotinu iznad desnog oka (oko pet centimetara), a ona je nastala u jednom od sparinga koje je imao.

Mike je tokom sedmice gostovao i u emisiji AEW federacije gdje je imao epizodu obračuna sa čuvenim Chrisom Jerichom, a sada svi čekaju odluku s kim će ući u ring.

Mnogo je imena koji se žele boriti s njim, a odluku je najavio do kraja sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi