Ubijen srbijanski MMA borac Radoš Joksimović

Pucnjava u Kragujevcu

Ubijen srbijanski MMA borac Radoš Joksimović

E. Čaušević
Teme:

Srbijanski MMA borac Radoš Joksimović sinoć je ubijen u jednom od restorana u Kragujevcu.

Ovaj 27-godišnji MMA borac u restoranu je bio u društvu poznatog advokata i muzičara, a onda je nastao pravi haos. Ubica je došao s motorom do restorana, ušao unutra s kacigom na glavi nakon čega je ispalio dva metka u Joksimovića.

Joksimović je preminuo na licu mjesta, a ubrzo nakon toga policija je uhapsila ubicu. Riječ je o 22-godišnjaku koji je policiji izjavio da nije imao namjeru ubiti MMA borca već samo ga uplašiti.

Srbijanski MMA borac je prije dvije godine također bio meta napada kada je teško povrijeđen u pucnjavi koja se desila u centru Kragujevca. Ipak, tada je imao sreće i uspio preživjeti, ali ovaj put ga je sreća nažalost napustila.

Top Komentari

mesut10
Poprilično pratim MMA, ali za ovog nisam nikad čuo. Ako neko trenira MMA i rekreativno se bavi uz koju amatersku borbu , ne znači da je i borac. Ali eto zanimljivo jec napisati u novinama MMA borac, to kao nosi neku težinu.. Bezveze
15 1
IzgubljeniSlon
Jedan srbin manje...
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi