UFC 214: Cyborg brutalno nokautirala Tonyju Evinger
Foto: Screenshot

Cris Cyborg Justino došla do pojasa u perolakoj kategoriji

UFC 214: Cyborg brutalno nokautirala Tonyju Evinger

Teme:

Jedna od najvećih zvijezda ženskog UFC-a Cris "Cyborg" Justino je nokautirala svoju večerašnju protivnicu Tonyju Evinger i došla do šampionskog pojasa u perolakoj kategoriji.

Od samog početka meča se vidjelo da Tonyja Evinger nema nikakve šanse protiv Cristiane Justino. Prva borba, prvi udarac koji je uputila Justino i Tonya Evinger se našla na podu. Ipak, pokušala je i Evinger uzvratiti s nekoliko rušenja, ali Justino bi svaki put uspjela ustati i zadati nekoliko snažnih udaraca svojoj protivnici, a prvu rundu je završila sa nekoliko zaista strahovitih udaraca.

U drugoj rundi Justino konstantno udara nogu Tonyje Evinger, te, s vremena na vrijeme, zadaje nekoliko udaraca u glavu, a Evinger ne pronalazi način da joj uzvrati.

U trećoj rundi Cyborg odlučuje "završiti posao" i snažnim udarcem desnicom obara protivnicu, ali joj ipak dopušta da ustane. Ipak, Justino odmah kreće u novi napad i nakon serije udaraca koljenom u tijelo i glavu obara Evinger, a sudija prekida borbu.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi