Dagestanac napravio haos na svadbi: UFC borac potpuno pijan učestvovao u tuči
Foto - Screenshot

Nevjerovatne scene

Dagestanac napravio haos na svadbi: UFC borac potpuno pijan učestvovao u tuči

M. Šljivak

UFC borac Gadzhimurad Antigulov napravio je pravi haos na svadbi u Dagestanu.

Antigulov je u alkoholiziranom stanju krenuo da se obračuna sa jednim od gostiju, a zatim je nastao haos.

On je razmijenio nekoliko udaraca sa drugim gostima. Letjeli su potom i tanjiri, a dan nakon što se video pojavio u javnosti UFC borac se odlučio oglasiti:

"Ja sam običan čovjek, borac i nisam svetac. Kao i svi ljudi i ja pravim greške, priznajem ih i obećavam da ću ovo ispraviti", rekao je Anitulov i dodao je:

[twitter]https://twitter.com/matt_magdziarz/status/1334779195495477249[/twitter]

"Dobio sam dosta psovki i teških riječi od brojnih ljudi. Vidljivo je da ja nisam započeo tuču, a svi su odjednom sudije".

Ovaj 33-godišnji borac je u karijeri na omjeru 20-8, posljednja četiri meča u UFC-u je izguubio, a član najveće svjetske MMA promocije je od 2016. godine.

Top Komentari

Nek_komsiji_crkne_krava
Vi niste normalni kao ”sportski portal”. Zar nemate nikakve druge vijesti, nego da bombardujete sa vijestima o nekakvom ludjaku koji se pobio pijan? Kakve signale saljete nije mi jasno. Jadno i bijedno.
6 1
Zulfikar
Kavkaz je veci kontrast od Bosne, pijanka u drustvu polrivenih zena. Mora da i kod njih prvo se obavi serijatsko vjencanje a onda dernek uz enormne kolicine alkohola a cesto se i povuce na nos ali samo u ćenifi.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi