Hoće li ponuda od 100 miliona dolara promijeniti Khabibovo mišljenje?
Foto - Instagram

The Eagle govorio o razgovorima sa Whiteom

Hoće li ponuda od 100 miliona dolara promijeniti Khabibovo mišljenje?

M. Šljivak

UFC šampion lake kategorije Khabib Nurmagomedov objavio je kraj karijere u oktobru nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom.

Sjajni 32-godišnji Dagestanac je otišao sa omjerom od 29-0. Na jučerašnjoj press konferenciji je istakao kako nema namjeru da se vraća, ali da zna da će mu šef UFC-a Dana White ponuditi novac za povratak.

"Vjerovatno je da će Dana ponuditi novac. Ako bi recimo ponudio 100 miliona dolara, teško bi bilo donijeti odluku. Vidjet ćemo kako on razmišlja", rekao je Khabib.

Sastanak između Khabiba i Whitea trebao bi se dogoditi do kraja godine. Khabib je najavio da želi razgovarati o saradnji sa UFC-om i to za njegovu promociju koju je kupio za milion dolara.

Khabib je također odbacio mogućnost da radi ikakve egzibicione mečeve.

"Samo želim da se odmorim. Tek sam se penzionisao", poručio je Khabib.

Top Komentari

Armin29
nista odavno pisali o njemu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi