White dosadnom YouTuberu ponudio borbu sa šampionkom: Amanda bi tog lika poslala u komu
Foto - Instagram

Jake Paul živcira prvog čovjeka UFC-a

White dosadnom YouTuberu ponudio borbu sa šampionkom: Amanda bi tog lika poslala u komu

M. Šljivak

YouTuber Jake Paul u posljednje vrijeme je poprilično naporan ljubiteljima borilačkih sportova.

Nakon što je u ringu nokautirao košarkaša Natea Robinsona, počeo je prozivati velika borilačka imena, a mnogi od njih su izrazili spremnost da ga uspavaju.

Paul cilja na borbu protiv Conora McGregora, ali prvi čovjek UFC-a Dana White je spreman da mu pruži meč protiv šampionke Amande Nunes.

"Amanda bi nokautirala ovog lika. Kaže da se nikad ne bi borio sa ženom. I ne bi trebao, jer bi te ona poslala u komu. Ovaj lik je samo neki dječak sa ulice i priča dosta gluposti o ljudima na koje bi mogao naletiti u restoranu. Nije pravi borac, samo tamo neki YouTuber. Sve je ovo trik, niko od ovih momaka se ne zna tući, a ljudi su glupi ako pare bace na ovo sranje", rekao je White.

Jake Paul bi naredni meč mogao imati 28. marta u Los Angelesu. Protivnik bi mu trebao biti bivši član UFC-a Ben Askren i to u bokserskom meču.

Top Komentari

Hare
Ajd sto leti za parama, ali sto hoce da se pokaže da je i neki mu.do.nja, izaziva mma borce na boks gdje moze bježati i trčkarati po ringu, a u mma meč se ne smije upustiti jer zna da bi popio neki high kick ili bi ga zadavili
4 0
Penderinos
Samo diži popularnost i njemu i sebi i UFC. I naravno da na kraju svi masno zaradite. Najgluplji su mi ovi što predaju pažnju kretenima kao što je ovaj Dana ili taj Paul. Samo se bockaju " ja bi ga razbio" , " završio bi u komi" i slične glupost a običan narod samo pjeni na takve izjave. Sve je to biznis i zato nikada nisam pogledao niti jednu borbu a u posljednje vrijeme i boks postaje ista stvar, kad onaj Mike Tyson zatreba love opet se baca po ringu, laje ko pas a i ona suočavanja rekao bi čovjek da su ko psi na lancima reže jedan na drugog a kao organizatori ih rastavljaju, te se braću, šamaraju... Zgadio mi se taj sport, sve glumac do glumca, sve postalo smiješo
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije