Dana White ne odustaje od revanša Khabiba i Conora: Ta borba ima smisla...
Foto - Screenshot

Silno želi novi meč

Dana White ne odustaje od revanša Khabiba i Conora: Ta borba ima smisla...

M. Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White silno želi revanš između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

White je još jednom potvrdio da ima namjeru organizovati meč, a vjeruje da bi to bilo idealno ako bi Conor u januaru pobijedio Dustina Poiriera.

"U perfektnom svijetu, ako Conor pobijedi Dustina Poiriera, volio bih vidjeti borbu protiv Khabiba. Ta borba ima smisla", rekao je White.

White već dugo planira ovaj revanš. Nudi sve i svašta Dagestancu koji međutim ne želi ni da čuje za novi obračun. Najavljeni su razgovori sa Khabibom za sredinu januara i vidjet ćemo šta će oni donijeti.

Podsjetimo, Khabib je McGregora pobijedio u oktobru 2018. godine prekidom u četvrtoj rundi.

"Kladio bih se u dušu i sve što imam da bi Conor sad pobijedio Khabiba"

Čovjek koji je glavni krivac što je Khabib Nurmagomedov uletio u publiku i započeo tuču nakon meča sa Conorom McGregorom u oktobru 2018. godine je Dillon Danis.

Ovaj MMA borac koji je poznatiji po brojnim bizarnim izjavama, nego po borbama, dobacivao je tokom meča Khabibu, a ovaj se odlučio da započne obračun sa njim.

Danis je poznat kao veliki prijatelj Conora McGregora. Njegov je nekadašnji sparing partner, a uvjeren je da bi u revanšu Irac pobijedio Khabiba.

"Nadam se da će biti revanša, a ako ga bude, borba neće biti izjednačena. Sa stavom kojeg Conor ima trenutno, lagano će pobijediti", tvrdi Danis i nastavlja:

"Vjerujte mi, znam za šta je Conor sposoban. Khabib je jednodimenzionalan borac i Conor bi ga nokautirao. Pa, u prošloj borbi je kontrolisao sve. Sa ovim stavom i pravim pripremama, ne bi ostavio Khabibu nikakvu šansu. Kladio bih se u dušu i sve što imam na njegovu pobjedu", rekao je Danis.

Top Komentari

Zoilomas
Svaka bordba sa Khabibom ima smisla sine.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi