UFC na spektakularan način najavio Conorov povratak

Irac se vraća za mjesec dana

UFC na spektakularan način najavio Conorov povratak

Midhat Šljivak

Conor McGregor će 18. januara odraditi svoj povratnički meč u UFC-u.

Irska MMA zvijezda vraća se u oktagon nakon gotovo godinu i po, a protivnik će mu biti legendarni Donald 'Cowboy' Cerrone.

UFC je naravno sanjao o povratku Conora. Bez obzira na sve on je još uvijek čovjek koji prodaje prenose i koji donosi milione dolara..

Zato ne treba da čudi ovakva najava njegovog povratka. Poprilično su se potrudili da sve izgleda zaista spektakularno.

Podsjetimo, McGregor je posljednji meč odradio u oktobru 2018. godine kada je poražen od Khabiba Nurmagomedova.

Top Komentari

Sejo1979
Kad conor don't care kako ti dana white kazes zasto nije izabro Masvidall Ili Fergousona kojeg izbjegava godinama dana you know whay man Conor je tvoja Masina za pravljenje para a ovaj cowboy je prosjecan borac ima vec par godina tako da ce conor dobit easy ali Khabib mu nece dati drugu sansu tako lako kako ste ti dana white i Conor zamislili
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti