Krupniji muškarac je izazivao djevojke, a nije ni slutio šta ga čeka

Dobio je što je zaslužio

Krupniji muškarac je izazivao djevojke, a nije ni slutio šta ga čeka

Haris Zilić

Nove ulične tuče osvanule su na društvenim mrežama.

Za razliku od učestalih tuča kakve viđamo na ulicama, ova je bila specifična. Jedan krupniji čovjek je izazivao dvije djevojke, a onda je dobio što je i zaslužio.

Hrabre i neustrašive djevojke krenule su u obračun sa pomenutim muškarcem i nisu razmišljale kakva sredstva napada koriste. U jednom trenutku djevojka je izvadila iz auta sjedište za djecu i udarala po glavi čovjeka koji će dobro zapamtiti ovaj događaj.

Ni druga djevojka nije ostala dužna, udarcima su ga otjerali do njegovog automobila gdje su nastavile da udaraju. Pridružila im se i treća osoba, a od silnih udaraca krupniji muškarac nije imao više snage ni da reaguje u samoodbrani.

[twitter]https://twitter.com/iFightVids/status/1572688113138339842[/twitter]

Izazivanje i provociranje dvije dame zapamtit će dok je živ, a batine koje je dobio postale su gledane na društvenim mrežama što će mu svakako ostaviti ogroman pečat u narednom periodu.

Ulične tuče imaju sve veću gledanost, a neke od njih mogu biti pouke kako ne treba da se ponašamo u određenim situacijama.

U Evropi su nedavno javnost zgrozile tuče na ulicama NIce između navijača Kolan i Nice, a isti sukobi preselili su se na stadion. Bilo je dosta pvorijeđenih i uhapšenih što je svakako bila loša promocija Konferencijske lige i samog evropskog fudbala.

Većinom se u sličnim situacijama dešavaju razbojništva i pljačke, ali u posljednje vrijeme sve više nesuglasica riješava se pesnicama, što nisu situacija za pohvalu i izazivaju sve veću zabrinutost.

Evropske krovne sportske orgnizacije sve više značaja daju borbi protiv bilo kakvog oblika nasilja i diskrminacija, a to će biti i jedan od osnvonih ciljeva sportskih manifestacija u budućnosti, koje će nadamo se pratiti i ostali javni događaji i skupovi.