Khabibova 'nepobjediva mašina' ponovo u oktagonu
Foto - Screenshot

Usman Nurmagomedov u novom izazovu

Khabibova 'nepobjediva mašina' ponovo u oktagonu

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov u svom timu iza zaista vrhunske borce.

Rođaci i prijatelji koje The Eagle trenira su zaista čudesni, a po mnogima je najbolji među njima je 23-godišnji Usman Nurmagomedov.

Momak za kojeg mnogi kažu da je naprednija i bolja verzija Khabiba, u subotu će odraditi svoj drugi meč u Bellatoru, a protivnik mu je Manny Muro (12-6).

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRPO7O5DWVm/[/instagram]

Neporaženi Dagestanac (12-0) spreman je za borbu i da protivniku pruži nešto što dosad nije vidio u oktagonu.

"Još uvijek se navikavam na sve ove kamere i publicitet, ali u redu je. To je sve dio igre i moram se navići na to", rekao Usman.

Oglasi

Povratak navijača je nešto što je jedva čekao i to će mu biti dodatni motiv u ovom meču.

"Nedostajali su mi navijači. Zbog njih se borim i veoma sam uzbuđen što ću se sad boriti pred publikom."

Opisao je i kako je raditi sa Khabibom kao sa trenerom.

"Khabib je kao trener mnogo žešći nego što je bio kao borac. Tu je u dvorani kako bi nas dodatno gurao prema naprijed", istakao je Usman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi