Usman provocira McGregora: Po****o bih ga, a on se ne bi previše bunio!

Pred Ircem je meč u kojem može ispisati istoriju UFC-a

Usman provocira McGregora: Po****o bih ga, a on se ne bi previše bunio!

Čim se pojavila mogućnost borbe između Kamaru Usmana i Connora McGregora za borbu u velter kategoriji, nije puno trebalo da krenu i prve provokacije. 

Usman, aktualni UFC-ov prvak u toj diviziji, trebao se boriti s prvim izazivačem Jorgeom Masvidalom. No budući da je on zainteresiraniji za revanš s Nateom Diazom, Usmanov agent je predložio borbu s McGregorom. Irac bi za to borbu morao nabiti barem malo kilaže dok bi Usman morao skinuti nekoliko kilograma.

Usman je na Twitteru objavio McGregorovu fotografiju uz komentar:

"Zašto svi želite da ovaj čovjek umre? Da želim, po****o bih ga u ringu, a on ne bi mogao ništa napraviti", napisao je Nigerijac.

Poznavajući lik i djelo Connora McGregora samo je pitanje trenutka kada će Irac odgovoriti Nigerijcu na sebi svojstven način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi