Vaso Bakočević želi borbu protiv mašine iz porodice Nurmagomedov
Foto - Screenshot

Dobio ponudu EFC-a

Vaso Bakočević želi borbu protiv mašine iz porodice Nurmagomedov

M. Šljivak

Regionalna MMA zvijezda Vaso Bakočević dobio je ponudu Eagle Fighting Championshipa (EFC) čiji je vlasnik UFC šampion Khabib Nurmagomedov.

Crnogorski borac je u razgovoru za Meridian Tv je istakao kako je spreman za meč u ovoj organizaciji i zatražio je borbu protiv nove dagestanske zvijeri u najavi Usmanom Nurmegomedovim.

"Kontaktirali su me. Odmah sam dao zeleno svjetlo i ako se dogovorimo, zanima me meč sa Usmanom Nurmagomedovim. Ima omjer 12-0, potpisao je za Bellator, radi borbe do 70 kilograma, rado bih se borio sa njim", poručio je Bakočević.

Usman je momak kojeg smatraju za napredniju verziju Khabiba. Pored izuzetne borbe na podu posjeduje i zaista nevjerovatne udaračke mogućnosti.

"Sve ih je završio. Apsolutni je ubica. Specijalist je za Muay Thai i Khabibov je rođak, ako me razumijete? Ako imate imalo Khabibove krvi, znate dobro hrvati", rekao je menadžer Ali Abdelaziz i dodao je:

"Vjerujte mi da je bolja verzija Khabiba. Ubica, pravi ubica. Sve ima, udaračku tehniku, grappling, jiu-jitsu, dobro izgleda i kombinacija je Khabiba, Jona Jonesa i Israela Adesanyje", rekao je Abdelaziz.

Top Komentari

user1583752673
Mogao bi se kajat sto si prihvatio mec
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi