Haos na sučeljavanju pred meč Vase Bakočevića i Croate
Foto - Screenshot

Došlo je do fizičkog kontakta

Haos na sučeljavanju pred meč Vase Bakočevića i Croate

Midhat Šljivak

Hrvatska borilačka promocija FNC večeras u Šibeniku organizuje veliki obračun između argentinsko-hrvatskog borca Francisca 'Croata' Barrija i čuvenog Crnogorca Vase Bakočevića.

Nakon nekoliko godina prozivanja konačno je došlo vrijeme da se veliki neprijatelji obračunaju u oktagonu i večeras će se u Šibeniku naći licem u lice.

Zagrijavanje za meč i posljednje sučeljavanje doveli su do popriličnog haosa jer je došlo i do fizičkog kontakta između dvojice boraca.

Barrio je po dolasku na mjerenje uhvatio Bakočevića i bacio ga je u bazen i zatim je u bazenu došlo do određenih čarki.

Težih udaraca nije bilo, ali su obojica najavili da će večeras ići žestoko na pobjedu.

Iako su obojica 32-godišnjaci Bakočević je mnogo iskusniji borac. Ovo će mu biti 63. meč u karijeri, a trenutno je na omjeru od 40 pobjeda, 21 poraza i jednog neriješenog rezultata.

Sa druge strane Barrio je na omjeru 8-2, ali Croata će zbog vrhunskog hrvanja koje posjeduje večeras ipak biti favorit protiv Psycha.

Top Komentari

salt_city
Ljudi se smiju i zezaju cijelo vrijeme, mijenjajte naslov texta
2 0
Keno
Sljivak stari clickbaiter hehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi