Lud, luđi, Vaso Bakočević!
Foto - Screenshot

Nevjerovatni Crnogorac u nevjerovatnoj borbi

Lud, luđi, Vaso Bakočević!

Midhat Šljivak

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević odradio je sinoć izuzetno ludu borbu u Poljskoj.

Bakočević je u duelu bez ikakvih pravila radio meč protiv poljskog borca Marcina Wrzoseka, popularnog kao 'The Polish Zombie"

U ovom duelu apsolutno je sve dozvoljeno. Nikakvih ograničenja nije bilo i borba je sve dok neko ne preda ili sudija ne okonča borbu.

Na kraju je 'Psihopata' izgubio meč nakon jedne minute. Protivnik ga je bacio na pod, pogodio ga je nekoliko puta glavom dok je crnogorski borac pokušao da se odbrani, a zatim je nakon serije laktova sudija prekinuo meč.

"Iznabadao me lik glavom na podu u prvoj rundi", poručio je Bakočević.

Popularni MMA borac je u karijeri odradio više od 60 borbi, a odnedavno se bavi i boksom bez rukavica gdje je za sada jako uspješan.

Međutim, spreman je raditi i ovako lude borbe gdje je adrenalin zaista veliki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti