"Veća je šansa da će završiti u zatvoru ili na rehabilitaciji, nego da će se boriti protiv mene"
(Foto: EPA)

Irski bokser o obračunu sa Conorom

"Veća je šansa da će završiti u zatvoru ili na rehabilitaciji, nego da će se boriti protiv mene"

M. Šljivak

Conor McGregor je konstantno u centru pažnje borilačke javnosti bez obzira na to što se nije borio od oktobra prošle godine.

Irac privlači pažnju svakom svojom objavom na društvenim mrežama, a nedavno je na Twitter postavio 'tvit' sa datumom 14. decembar i ime glavnog irskog grada Dublina.

Britanski mediji su odmah objavili da bi to mogao biti datum u kojem će se McGregor vratiti boksu protiv boksera Lukea Keelera, ali je irski bokser odbio navode o meču.

"Veća je šansa da će završiti u zatvoru ili na rehabilitaciji, nego što je da će se boriti protiv mene. Ali, nikad se ne zna", izjavio je Keeler.

Ipak, priznaje da je razgovroa bilo.

"Bilo je razgovara, ali je tim zaključio da je u ovom trenutku za nas bolje da se fokusiramo na naslov svjetskog prvaka, jer imamo tu ponudu na stolu. On se može u međuvremenu srediti, ja ću uzeti titulu i tada će biti veće šanse za naš meč", istakao je ovaj bokser.

Nakon što je propao ovaj meč pretpostavlja se da je 14. decembar rezervisan za otkrivanje nove etikete Proper 12 viskija sa kojim je Conor napravio čudesan biznis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi