Vitalij Kličko: Brat me razočarao!

Nije ponosan na svog brata

Vitalij Kličko: Brat me razočarao!

Edmir Škorić

Vitalij Kličko, bivši svjetski bokserski prvak, razočaran je porazom svog brata Vladimira.

Vladimir je sinoć poražen u borbi za svjetskog prvaka u teškoj kategoriji od Britanca Tysona Furyja u Dusseldorfu. Tako je Kličkova vladavina nakon devet godina neslavno završena.

"Znam da je Vladimir jako sposoban. Gledao sam ga dosta puta, znam da je snažan, no ništa od toga nisam sinoć vidio u ringu. Možda je to samo bio njegov loš dan, a možda postoje neki drugi razlozi", rekao je Vitalij, koji je još dodao:

"Siguran sam da će uzeti priliku da se revanšira i to će biti šansa da pokaže ko je pravi Vladimir Kličko".

Vitalij je još istakao da je Fury bio za nijansu bolji borac, te da je njegov brat predugo čekao i nije bio dovoljno aktivan. 

"Tyson je dobar bokser i ima poseban stil, ali Vladimir nije napravio zadaću", dodao je Vitalij.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.