Zvijezda TikToka ušla u ring sa nekadašnjim UFC šampionom: Nesretnik je odmah požalio
Foto - Screenshot

Dobio je žestoke batine

Zvijezda TikToka ušla u ring sa nekadašnjim UFC šampionom: Nesretnik je odmah požalio

Midhat Šljivak

Zvijezda TikToka Bryce Hall našao se u ringu sa nekadašnjim UFC šampionom Vitorom Belfortom (44).

U kratkom snimku koji se pojavio Belfort je bio nemilosrdan prema zvijezdi društvenih mreža i dobro ga je 'isprašio'.

Hall je završio na podu nakon niza udaraca, a brazilska MMA legenda mu je poručila.

"Vidim žestinu u tebi, ali ti si bik koji se mora utrenirati", poručio je Belfort nesretnom TikTokeru.

Legendarni Vitor Belfort uskoro će se naći u ringu sa bokserskom legendom Oscarom De La Hoyom. Bit će to bokserski obračun u kojem će važiti sva profesionalna pravila.

Belfort je MMA karijeru okončao 2018. godine sa omjerom 26-14 i bio je poznat po svojim eksplozivnim nokautima. Ukupno je 18 puta slao rivale na pod.

Vitor Belfort je nekadašnji UFC prvak poluteške kategorije, a posljednji meč odradio je protiv još jedne legende Lyota Machide u maju 2018. godine i poražen je nokautom.

Duel protiv Oscara De La Hoye 11. septembra bit će mu drugi profesionalni bokserski meč, a u prvom je u aprilu 2006. godine pobijedio sunarodnjaka Josemarija Nevesa.

Top Komentari

dinass
Ovako bi u postenoj borbi prosli svi ovi jutjuberi protiv profi borca a ne lafo onaj Jack Pol ili kako se vec zove nokautira bivseg UFC borca,nema sanse ni kad bi se ovaj borio bez obe ruke. Na zalost od borilackih sportova se pravi cirkus .
2 0
amex
Gluposti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi