Vladimir Kličko se želi vratiti u ring, ali samo ako zaradi 90 miliona eura

Nevjerovatan zahtjev

Vladimir Kličko se želi vratiti u ring, ali samo ako zaradi 90 miliona eura

E. Čaušević

Legendarni ukrajinski bokser Vladimir Kličko mogao bi se ove godine vratiti iz penzije.

Kličko je nevjerovatnu karijeru odlučio završiti 2017. godine nakon što je poražen od Anthonyja Joshue, ali sada je dao naznake da bi se mogao vratiti u ring nakon dvije godine.

Ovaj 43-godišnji bokser nekada je vladao scenom i očito je da se od boksa ne može tako lako oprostiti. Međutim, uslovi za povratak u ring su zaista nevjerovatni.

Prvobitno mu je ponuđeno oko 35 miliona eura za povratak u ring, ali je on to odbio. Nakon toga nudili su mu nevjerovatnih 71 milion eura, ali ni to nije bilo dovoljno.

Njegov brat Vitalij Kličko izjavio je da će Vladimir o povratku u ring početi razmišljati tek kada mu neko ponudi 90 miliona eura. Znajući kolike sume novca vladaju u ovom sportu ni to nije nemoguće.

Top Komentari

Fce
Nabijem te na k i tebe i tvoji 90 million eura stoko seljacka nepismena
0 6
protiv modernog fudbala
izgleda se nije opametio kako je dobio batine
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi