"Vratiću se kada ovdje opet bude pravih muškaraca"
Nate Diaz je jedan od najpoželjnijih boraca za UFC. Međutim, već je dugo van oktagona i čini se kako ga još neko vrijeme nećemo vidjeti u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji

Nate Diaz odlazi

"Vratiću se kada ovdje opet bude pravih muškaraca"

M. Šljivak

Nakon što je Dustin Poirier odustao od meča protiv Natea Diaza na UFC 230, taj potez je ozbiljno naljutio jednog od omiljenih boraca ove organizacije.

Diaz ne može da se pomiri sa činjenicom da je Poirier odlučio odustati zbog lakše povrede i najavio je odlazak.

"Tip se misteriozno povuče zbog nepostojeće povrede, a svi šute. Odlazim na turneju i vratiću se kada ovdje ponovo bude muškaraca", rekao je Diaz, te je pohvalio Jorgea Masvidala koji se ponudio uskočiti u borbu protiv njega.

"Svaka čast Jorgeu. Respekt za njega"...

Nate Diaz se posljednji put borio prije dvije godine kada je poražen u drugoj borbi protiv Conora McGregora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi