Werdum: McGregor je prostitutka
Foto: SporTV

Brazilski borac jasan

Werdum: McGregor je prostitutka

U iščekivanju borbe sa Stipom Miočićem, veteran Fabricio Werdum dao je zanimljivu izjavu za brazilsku sportsku televiziju SporTV.

On se tokom razgovora dotakao Irca Conora McGregora, o kome je već ranije govorio u negativnom kontekstu.

"Conor je dobar borac, što je pokazao u oktagonu savladavši najbolje, ali je njegovo ponašanje za svaku osudu. Počeo je da se ponaša kao klaun, a ljude poput njega u Brazilu nazivamo prostitutkama, jer čine sve samo da bi stigli do novca. Da sam na mjestu drugih boraca i da se nađemo u istoj prostoriji, vjerujte da bi fizički nasrnuo na njega", jasan je bio Werdum. 

Brazilac je govorio i o prvaku srednje kategorije Lukeu Rockholdu, o kojem nema lijepo mišljenje, ali i o bivšem šampionu poluteške kategorije Jonu Jonesu. 

Werdum je istakao kako je zainteresovan za superfight, ali da će o svemu više pažnje posvetiti nakon svog duela sa Stipom Miočićem, u kojem će po prvi put braniti pojas u teškoj kategoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti