Werdum nakon poraza: Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave

Brazilac nakon poraza od Volkova

Werdum nakon poraza: Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave

Brazilski MMA borac Fabricio Werdum doživio je sinoć poraz u Londonu od Alexandra Volkova, ali nakon meča je ostao uzdignute glave.

Iako je ovaj poraz Werduma udaljio od prilike da izazove Stipu Miočića na borbu za pojas teške kategorije, on poručuje da su pobjeda i poraz sastavni dio života i da je najvažnije uzdignuti se nakon pada.

"Želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene, slali mi poruke i onima koji su sada uz mene u ovom teškom trenutku. Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave jer su pobjeda i poraz sastavni dio života, a na tom putu je najvažnije kako se uzdignemo nakon pada. Imam sreću da mi je srce puno pozitivnosti i odlučnosti i da sam okružen osobama koje me poštuju i daju mi energiju potrebnu da nastavim svoj put prema uspjehu. Hvala vam na podršci i znajte da je meni svako od vas važan", napisao je Werdum na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi