Tyson "patosirao" UFC borca: Odličan je lik, dobar čovjek, ali udara veoma jako

Werdim osjetio snagu Iron Mikea

Tyson "patosirao" UFC borca: Odličan je lik, dobar čovjek, ali udara veoma jako

M. Šljivak

Legendarni Mike Tyson bez ikakve dileme je jedan od najboljih i najpopularnijih boksera svih vremena.

Njegovi udarci su na protivnike djelovali kao pilula za spavanje i rijetki su oni koji su se nakon nokauta uspijevali podići i odšetati iz ringa.

Da Iron Mike i dalje ima razoran udarac osjetio je i nekadašnji UFC šampion Fabricio Werdum. Tokom snimanja filma u kojoj su obojica imali uloge, Tyson je brazilskom borcu umalo slomio nos.

"Bilo je nevjerovatno. Tyson me udario šakom u nos tokom snimanja. Bila je to nesreća, ali gotovo mi je slomio nos", rekao je Werdum, te je dodao:

"Mike je odličan lik. Zna se šaliti i vrlo dobar je čovjek. I dalje udara izuzetno jako, gotovo me nokautirao. Bilo mi je sve OK jer se radi o Mikeu Tysonu, ali da me je neko drugi udarcio, ne bih bio veoma srećan", istakao je Werdum.

Brazilski borac i bivši prvak teške kategorije UFC-a u oktagon ponovo ulazi tokom vikenda, a protivnik mu je Rus Aleksandar Volkov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi