White želi vidjeti borbu Johnsona i Jonesa

Cormier na čekanju

White želi vidjeti borbu Johnsona i Jonesa

Dana White izrazio je želju za duelom između Anthonyja Johnsona i Jona Jonesa.

'Rumble' je za samo 13 sekundi riješio Teixeiru i tako nagovijestio novi okršaj sa prvakom poluteške kategorije, Danielom Cormierom, ali predsjednik UFC-a, ipak, smatra da bi Johnson i Jones mogli da ukrste rukavice u u borbi za naslov privremenog prvaka.

"Zainteresovan sam za to da se Jones i Johnson bore za privremenu titulu, pa da pobjednik tog meča ide na Cormiera", izjavio je White.

Johnson i Jones trebali su da odrade meč na UFC-u 187, ali je taj duel otkazan zbog Jonesovih problema sa zakonom.

Umjesto Jonesa tada je uskočio Cormier, koji je na priredbi u Las Vegasu došao do titule savladavši Johnsona subimissionom u trećoj rundi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi