Wilderov prvi komentar nakon poraza i fotografija koju ne želi vidjeti

Bolan poraz američkog boksera

Wilderov prvi komentar nakon poraza i fotografija koju ne želi vidjeti

Admin Čaušević

Deontay Wilder se morao oprostiti od pojasa superteške kategorije po WBC verziji nakon što je primio dobre batine od Tysona Furyja. 

Fury je u Las Vegasu jednostavno bio bolji borac, borbu je započeo furizono, redao je udarac za udarcem, a američkog boksera je dva puta oborio na pod.

Wilder je primio niz zastrašujućih udaraca. Odmah poslije borbe društvenim mrežama su počele kružiti fotografije koje sjani bosker sigurno ne želi vidjeti.

Na nekim od njih prema Wilderovom polažaju lice se može najbolje vidjeti koliko su zapravo Furyjevi udarci bili siloviti. Borba je u jednom trenutku postala jednosmjerna ulica.

Kada su vidjeli da je vrag odnio šalu iz Wilderovog ugla su ubacili peškir pa je sudija prekinuo meč što se sada već bivšem šampionu uopšte nije svidjelo.

"Samo sam htio da me moj tim pusti da nastavim. Ja sam ratnik. To je ono što radim", prvi je Wilderov komentar nakon poraza.

Bez obzira na poraz kada ugleda bankovni račun Wilder će imati najmanje 40 miliona razloga za osmijeh jer je toliko zaradio od ove borbe.

Oglasi

Najnovije vijesti