Zanimljive činjenice o Rondi Rousey koje niste znali

Ljepotica koje se boje i muškarci

Zanimljive činjenice o Rondi Rousey koje niste znali

A. Haznadarević

Ime Ronde Rousey je od novembra 2012. godine i potpisa ugovora za čuveni UFC, postalo poznato širom svijeta. Nije joj sama činjenica da je postala prva dama borac u UFC-u donijela planetarnu slavu, koliko sama kombinacija njene prirodne ženske ljepote i strahovite snage i odvažnosti koja odlikuje samo rijetke muškarce. 

Ova ljepotica i zvijer, u jednom, pokazala je potpunu nadmoć u oktagonu, gdje njene borbe najčešće završavaju za svega nekoliko sekundi, a posljednji njen izlazak u ring i suočavanje sa Betheom Correiaom 1. avgusta ove godine, završen je nokautom nakon tačno 34 sekunde. Koliko god Ronda Rousey bila poznata, mnogo zanimljivosti vezanih za njen život samo rijetki znaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.